03 Sau
2024

Credendo – teikia Garantijas ir  kitus kreditų draudimo produktus  atitinkančius jūsų konkrečią rizikos situaciją ir garantijų poreikius.

Credendo yra tarptautinė kredito draudimo ir valdymo kompanija, kuri specializuojasi teikti įvairias draudimo ir finansines paslaugas verslo subjektams, siekiantiems apsaugoti savo prekių ir paslaugų pardavimus tiek nacionaliniu, tiek tarptautiniu lygiu. Credendo teikia įvairias draudimo formules, įskaitant kredito draudimą, investicinio draudimo garantijas, politinio rizikos draudimą ir kitus specializuotus draudimus.

Įmonė turi biurus daugelyje Europos šalių ir veikia daugelyje pasaulio regionų. Jos pagrindinė misija yra padėti verslui sumažinti riziką ir skatinti tarptautinį prekybos augimą teikdama patikimas draudimo ir finansines paslaugas. Credendo taip pat gali teikti informaciją apie šalių kreditingumą ir ekonomikos sąlygas, kurios yra svarbios verslo sprendimų priėmimui.

Norint gauti išsamesnės informacijos apie Credendo ir jos teikiamas paslaugas, rekomenduojama apsilankyti oficialioje įmonės interneto svetainėje.

2023m.
S&P Global has also affirmed their ratings:
Credendo – Short-Term Non-EU Risks
 (‘A’), Credendo – Short-Term EU Risks (‘A’) and Credendo – Guarantees & Speciality Risks (‘A-’).

Atstovai įsikūrę:

Gdański Business Center II, budynek D

  1. Inflancka 4C

00-189 Warszawa, Poland

vrosinas

vilius@rosinas.lt